Sign In
Skip Navigation LinksFGV EP Portal > Informasi
Informasi

SISTEM E-PEROLEHAN TELAH BERMULA!

Dimaklumkan bahawa sistem ePerolehan telah mula dilaksanakan untuk urusan perolehan bagi semua syarikat kumpulan FGV. Anda dikehendaki untuk mengaktifkan pendaftaran pada sistem baru E-Perolehan ini, yang menggunakan Ariba Network.
Maklumat Tambahan:

Vendor FGV yang dihormati,

SISTEM E-PEROLEHAN TELAH BERMULA!

Dimaklumkan bahawa sistem ePerolehan telah mula dilaksanakan untuk urusan perolehan bagi semua syarikat kumpulan FGV.

FGV telah berjaya melengkapkan projek E-Perolehan menggunakan platform SAP Ariba. Bagi membolehkan semua vendor FGV menyertai E-Tender (Tender Elektronik) FGV pada masa akan datang, anda dikehendaki untuk mengaktifkan pendaftaran pada sistem baru E-Perolehan ini, yang menggunakan Ariba Network.

PERHATIAN: Pendaftaran mesti dibuat melalui email yang diterima daripada ARIBA ADMINISTRATOR. Sila rujuk kepada email syarikat seperti yang telah didaftarkan pada sistem eDaftar FGV.

Anda boleh muat turun manual untuk melaksanakan proses pengaktifan pendaftaran ke Ariba Network dengan klik butang Muat Turun, dan klik link Manual Pengguna - Pengaktifan Pendaftaran Sistem E-Procurement (Ariba Network).pdf.

Selepas selesai pendaftaran dibuat, anda boleh klik pada butang eP e-Perolehan pada laman FGV EP Portal Home untuk ke Laman Web ARIBA | Sourcing.

Sebarang pertanyaan dan bantuan, sila email ke eprocurement@feldaglobal.com

Sekian, terima kasih.